Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 26 sep 05, 10:45
Endret: 26 sep 05, 10:46
Opprinnelig postet av pretor
Hva er dette for sutring..?? Rykker FFK ned har dere nok tid i vinter til å forsøke å analysere hva som gikk galt, og hvordan man skal støtte FFK opp i Eliten igjen.
 
Dette er det ikke tid til nå. Nå må det kriges. Spillere, ledelse og trenere må naturligvis skru på alle blålys, og det tror jeg de gjør, men de klarer det ikke uten supportere. Nå er det tiden for å ha trua på guttane, stille på kampene og skrike seg hes til siste sekund. Vi har klart det i 22 kamper, vi klarer 4 til.
 
Man kan ikke sette seg ned og surte når man beskytes fra alle kanter. Vi som supportere kan være med påvirke, og da er på tide at vi også gjør jobben vår. 


Jeg må si at jeg ikke klandrer de som sutrer nå. Faktisk er jeg selv nå for første gang denne sesongen overbevisst om at vi rykker ned. Det er fullt forståelig at supportere resignerer når det virker som om spillerne har totalkollaps, og det siden i sommer, OG på tross av massiv støtte under kampene. Det de presterer om dagen er rett og slett ikke TL-nivå verdig. Guttane er ikke gode nok for TL. Og da er det fortjent og oppskriftsmessig at de rykker ned. Selvsagt har jeg fremdeles et ørlite håp om kval-plass, men også det håpet er kraftig redusert i og med at de andre bunnlagene ser ut til å ha skjønt alvoret og har begynt å vinne fotballkamper. Det ser ut som om FFK er de eneste som ikke har forstått det ennå. Og nå begynner det å bli for sent.  

Kun et mirakel kan snu denne trenden nå. Guttane må heve seg 200% og virkelig brette opp ermene. Men det virker ikke som om de har troen på det selv. Spillet virker helt planløst. De flyr rundt som hodeløse kyllinger helt uten mål, mening og spilleglede. Hva skal da til??? Hvem i all verden skal få endret holdningen til gutta nå når de står plantet dypt i lera med begge beina?

I en eventuell kval-kamp mæøter vi sannsynligvis Hønefoss, Bryne eller Moss... føler at slik motstand også kan bli for tøfft nå desverre. Nei, nå er det mørkt! Jeg skulle ønske jeg var mer optimistisk...og kunne rope ut "dette klarer vi guttær", "stå på", osv osv....men, guttane gir meg ikke grunn til denne optimismen. Det er ingenting i deres spill som tyder på at noe kommer til å snu. Håper bare at oppholdet i nest øverste divisjon blir så kort som mulig...og at vi ikke går mot en ny mørk middelalder (les: 1984-2003). Vi som får ny stadion og greier da gett!

---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340