Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

moxi

Juniorspiller

Ble medlem: 11 mai 03
Innlegg: 150

Lagt til: 26 sep 05, 01:20
Endret: 26 sep 05, 11:43
I dag er det mye frustrasjon og man vil gjerne finne syndebukker. Drilo f.eks,, selv om Eggen sier at de stort sett er enig.
I dag er det spillerne som må ta skylda. Hvem er det som blør for drakta ???
Trodde Steinar var tatt inn i varmen igjen etter gode treninger, men ærlig talt i dag var det for dårlig. Fire drittmål, dog ikke bare Steinars skyld. 1, Skudd fra 40 meter Ballen bruker  4 sekunder på å komme til mål, og to skritt til venstre så burde ballen være tatt selv om skuddet var herlig !!! 2. målet. Ramberg mister ballen , en av mange ganger. Olsen , driller enkelt Helland, Bora og så ligger Steinar nede. Drittmål. Elendig forsvarspill.
3. Minuttet før scoringen står Årø totalt alene med Steinar, men Steinar redder. Berti og Piroja åpenlys krangel. Berti var på første høyre stolpe !!!. Det gikk ett minutt og Ålesund står like mye alene og scorer. Horribelt. 4. målet Frispark fra 40 meter. En oransj og 3 røde og hvite inkludert keeper. Skal ikke få lov å gå opp uforstyrret på den måten.
Vi slipper inn stort sett bare drittmål. Se hva som skjedde i Tromsø. Der  får Alexander ta begge på sin kappe.
Det FFK mangler er en god keeper. Kjøp Myhre tilbake som kan styre og dirigere og reagere.!!!
Midtstopperne har sviktet. Piroja er ikke lenger konge, som i fjor sammen med Bora. 
Midtbanen mangler en ballvinner og vi har 2 som står flanker. Ingen kommer rundt på kantene, ingen kommer på overlapp og både Raymond og Enerly vender innover. 
Brian er ikke god nok når han ikke kan løpe i 100 og i dag hadde vi ikke noe bedre framover.
Kollektiiv svikt i dag og den flaueste forestillingen siden 2. vivisjon.
Hva skal gjøres. ?
Vi kan ikke slippe inn 4 mål i hver kamp.Det må bli tryggere bajover. Da må vi ha en dybdeholder på sentral midtbane. Har vi det etter at Risholdt forsvant ? Vi må ha 5 på midtbanen som kan LØPE !. Raymond bør fortsette, Jonna og Simen roter på seg for mange kort.!! Simen må tenke seg om 3 ganger hvor mye han ødelegger for laget med alle karantene. Som spiller er han en av våre beste.
Laget mot Bodø.! Alexander, Lindstrøm, Bora, Piroja, Berti- Tarek,Røn, Hansi, Wiig,Raymond, Hoås og Thot som enslig spiss. Bodø-FFK 0-2 !!! Vi har bare ikke noe annet !
Vi røkker ikke ned !!!!!

---------------------------

moxi-V
FFK - Hvite og røde. Nye Drillos- 2005 må bli bra !!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340