Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bjervell

A-lagspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 715

Lagt til: 25 sep 05, 23:33
Hvordan man enn snur og vender på det, har ansettelsen av Drillo etter min mening vært mislykka. Jeg håpa virkelig at nå skulle Drillo virkelig få sving på sakene, og isteden står vi altså her. Med begge bena i nedrykksgjørma. Ikke bare står bena midt oppi, vi synker til og med! Og jeg har forsøkt å være positiv så langt det går. Jeg synes den såkalte Drillo-stilen absolutt kan ha noe for seg, og den kan også være underholdende. Gitt at man har spillere som kan og vil. Flere av spillerne vi har som ikke har lyktes i år vet vi at kan. Så hva er problemet? Vil de ikke? Det må være lov å stille seg det spørsmålet i en sådan stund. Det at kapteinen velger å forlate det som nå viser seg å ha vært et synkende skip, heller bensin på det bålet.Spillerne brenner ikke nok for dette. Og det må trenerteamet - hele teamet - ta sin del av ansvaret for.

Og jeg tror ordet trenerteam er noe av essensen her: nok engang viser det seg at det å dele ansvaret mellom flere trenere kun sjelden er veien å gå. Og det at en slik løsning ble valgt må styre og stell ta skylda for. Sammen med Eggen.

Så hva nå? Ansettelsen har, uansett hvordan dette går, vært mislykka. Spørsmålet nå er om den også skal bli en regelrett tabbe. Jeg håper så inderlig, INDERLIG ikke det.

Før denne kampen kunne vi peke på at det fortsatt var mange poeng å spille om dersom det skulle gå galt. Nå står vi med kniven på strupen. Lite tyder på at FFK er i stand til å ta et eneste poeng til i tippeligaen i år. Men vi kan ikke gi opp! Ikke før det er ugjenkallelig slutt! Nå må bare spillerne også ha den tankegangen...

---------------------------


Bjørn Jervell Hansen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340