Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jørgen O.

Knøttespiller
Ble medlem: 28 aug 03
Innlegg: 29

Lagt til: 19 sep 03, 09:20
Heh... klipp og lim som du vil Knutsen.

Sef.er man seriøs, selv om ihugga, muligens noe over til tider fanatiske, supportere er H E L T imot. Se på andre lag i Norge.... Hvor store områder dekker de lagene?? Menneskemengder?? F.eks: Viking, RBK, Brann, Tromsø, Glimt... Hva er det Hvorfor går det galt i Oslo, hva er det Oslo trenger? 1 lag. Men den diskusjonen er død, nyttesløs, her. Det ser også jeg, men det er måten og nå toppen på. De laga jeg nevnte er ikke bare topplag, men har muligheten pga at de er enerådende i sitt store område. Glem døgnfluer som Lyn, Sogndal osv de blir for "små".

Uten sammarbeid blir heller ikke FFK eller MFK noen toppklubb i TV3 skala. Muligens medalje i Norsk liga i ny og ne....

Men noe toppklubb, eller noe stort på gang, er og har ikke FFK nå, eller fremover heller. Ei heller MFK, selv om de har flust med spillere på aldersbestemte landslag opp til u-landslaget. De forsvinner til de store klubbene, som faktisk IKKE heller er FFK. desverre.

Dere tror sikkert at jeg er MFK supporter, men er ei det. Bare fotball intr. Har sett mye FFK også, fra starten av 80 og frem til i dag. Husker godt cupfinalen både med MFK i 83, og FFK 84 fra tribunen.

Men tilbake til det som var noe av tema. Dadason er IKKE fremtiden...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340