Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 13 sep 05, 02:07
Endret: 13 sep 05, 02:12
Opprinnelig postet av Costanza
Dessverre var Demokraten sin artikkel som det refereres til i denne tråden kun håpløs journalistikk (ikke uventet fra den kanten). I FB står det å lese at West fremdeles er langtidsskadet:

"Et comeback av Brian West vil først kunne skje om en måned, noe som betyr at han i beste fall får med seg de siste seriekampene.

– Brian skal trene litt med ball i slutten av denne uken. Det er viktig at han bygger seg opp gradvis, sier fysioterapeut Erik Strøm. I går jogget Brian under treningen. Mihaly Toth trente ikke på grunn av sykdom."


Jeg snakket selv med West på treningen idag, og han mente han var klar til kampen mot Tromsø. Om han spiller den kampen er jo ikke sikkert, for det bestemmer jo ikke Brian selv.
Snakket også med Mc Donald, som har hatt influensa hele uken, og han er definitivt ikke klar mot Vålerenga, i likhet med Tóth, som iflg. Mc Donald lider av samme sykdom.

Laget er ikke tatt ut, for det skal holdes hemmelig inntil rett før kampstart. Alle spillerne har fått beskjed om å møte opp kl. 17.00, og deretter vil laget bli offentliggjort for spillerne.
Men egentlig så er det kun midtstopperplassene det er tvil om. Der er det tre spillere som kjemper om to plasser. Og disse spillerne er Lindstrøm, Bora og Piiroja. Dessuten har jeg en liten sensasjonell magefølelse på at Steinar Sørlie kommer til å ta plassen til ALH mot Vålerenga, men dette er kun min personlige mening, pga. at Sørlie oser av selvtillit på trening, og at jeg mener han er god på små flater, som kan være avgjørende mot nettopp Vålerenga.
Derfor blir laget i morgen:
------
Sørlie
------
Jonna
Lindstrøm
Bora
Bertelsen
------
Enerly
Røn
Ramberg
Brenne
Kvisvik
-----
Martin Wiig

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340