Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Propellen

A-lagspiller

Ble medlem: 26 jan 05
Innlegg: 277

Lagt til: 01 sep 05, 14:50
Opprinnelig postet av sklitakling
Opprinnelig postet av D_Lady85
Hvorfor ikke sette McDonald fra starten av da? han er jo en av de beste på banen.. (syns iallfall jeg..) Ta brann kampen.. Når de tok ut Brian hvorfor kunne ikke de da sette inn McDonald?? han er jo like god som Brian, hvis ikke ett lite hakk bedre..  Når de satt ut McDonald på slutten av kampen så var jo han den eneste som gjorde no..


McDonald skaper mye offensivt. Men bakover er han fraværende. Og med to vinger som gjennomført nekter å jobbe bakover lukter det mye mål imot. Men den dagen McDonald begynner å forstå seg på defensivt spill også, da blir han knakende god.


Her tror jeg du touch`er innom kjærnen i FFK`s defensive problem. Enerly og Kvisvik gidder ikke komme på løp hjem for å hjelpe bakre firer. Det medfører at backene blir alene om å møte motstanderens ving/spiss på løp mot mål. Derfor sideforflytter hele forsvarsrekka seg mot den som kommer med ball, og ser ikke det store bakrommet de skaper på motsatt side. Dette ble til de grader synlig under kampen mot Brann. Men det var ikke første gang... Mot RBK den 3. August derimot funket samspillet perfekt. Da løp Enerly og Kvisvik som gale på hver sin side, med det resultat at de stjal sukkertøy fra småungene på RBK....

---------------------------

" – Det skal veldig mye til før jeg drar herfra. Jeg har jo en familie å tenke på, sier landslagskeeperen."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340