Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 25 aug 05, 01:13
Opprinnelig postet av Asgeir
Det ville ha  vært politisk totalt uaktuelt å nekte FFK de billettene på en stadion som *uansett* ville ha  romma de supportere som hadde tenkt seg på kamp.

Å tilby så stor andel av en stadion når man *vet* det lett blir fullt, derimot, er noe helt annet. For da betyr det at man veier hensynet til økonomi opp mot hjemmepublikum, og det er en type veiing jeg ikke liker.

Jeg står stort sett alltid i klokkesvingen, uten at jeg dermed har noe spesielt romantisk forhold til akkurat den tribuna, men nesten hele klokkesvingen, da... Ærlig talt. Dette skal ikke bli noen hjemmekamp for VIF, vel, skal det vel??? Virker som det er det man vil oppnå, kanskje ikke som primæreffekt  (som er økonomi), men som sekundæreffekt. Vi vet alle at klanen er store, men det er da ikke noe vits i å gi VIF flere fordeler enn de strengt tatt har krav på IMØ.


Det alle bortelag har krav på er 5 % av tribunekapasiteten, og det vil si 525 billetter i Fredrikstad, og noe mer enn det burde vi faktisk ikke gi bortesupporterne i utgangspunktet. De som ikke klarer å sikre seg billetter fra denne kvoten, står jo helt fritt til å kjøpe billetter gjennom de vanlige salgskanalene.
Det samme vil jo da gjelde for oss, når vi f.eks. skal til Ullevål, men der blir det jo ikke fullt uansett, så det er jo antagelig ikke noe problem for oss fra Fredrikstad.
Da plankehaugen var i Aalesund fikk vi kun de 5 % vi hadde krav på, og det var fra Aalesunds side med begrunnelse i at de ville prioritere sine egne supportere og at de ikke trengte Fredrikstadfolk for å klare å fylle opp tribunene der.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340