Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bora

Juniorspiller

Ble medlem: 03 aug 04
Innlegg: 142

Lagt til: 22 aug 05, 16:42
Endret: 22 aug 05, 16:44
Opprinnelig postet av ajg
jeg er fullstendig klar over at alle klubber har medgangssupportere. det ser vi jo også her i fredrikstad, og selvsagt også liverpool. poenget mitt er at en mye større andel av unitedsupporterne er medgangssupportere enn f.eks liverpoolsupporterne. liverpool har faktisk hatt en jevnt stor og stabil supporterklubb gjennom hele 90-tallet, til tross for de dårlige resultatene. at det øker litt etter en CL-triumf er jo selvsagt, men poenget er at det har aldri sunket slik det gjør i united.

jeg er også helt enig i at alle lag får flere supportere når de gjør det bra. det er helt greit å begynne å holde med et lag fordi de vinner. det som ikke er greit er å falle fra i motgangstider. det jeg vil fram til med united er at en veldig stor andel av supporterne har gjort nettopp dette.

nå gidder jeg ikke forklare dette nærmere flere ganger. min oppfatning er at united er et lag som har mange medgangssupportere. mens liverpool ikke har det. liverpool har hatt en stabil medlemsmasse gjennom hele 90-tallet. faktisk så økte den litt i de dårlige tidene. liverpools supportere er vant til motgang, det er ikke united. uansett, liverpools supportere er faktisk kjent for å være trofaste og ha svært få medgangssupportere, nettopp fordi man ikke har hatt medgang før det siste. takk for meg i denne tråden! har fått sagt det jeg mener nå, og at uniteds supportere ikke tåler å høre dritt om sin egen klubb og supportere skjønner jeg jo godt. mange her som gikk i forsvarsposisjon når dette temaet kom på banen. for innerst inne vet dere det, men dere vil bare ikke innrømme det.
Herregud at det går an! Kan du svare meg på hvorfor det alltid er fullt på Old Trafford? Tilskuere tallet har vært stabilt og mange har ikke kommet inn på stadion pga at det har vært utsolgt - og det har skjedd under den "down" perioden dem siste åra. Jeg tror ikke at det er en større andel medgangssupportere i United i forhold til i andre klubber, men det er så mye lettere å finne dem pga at det er så enormt mange United-supportere! Og mange dettter av pga at de som barn var interisert i fotball og United pga Solskjær og beckham. Mange av de som ble supportere som barn er ikke det lenger pga at når de blir eldre finner de ut av at fotball ikke er noe alikevel. Vet om mange som det har skjedd med! Og mange av dem du mener er medgangssupportere er folk som ikke er medlem i United supporteren og har aldri vært det. De har bare sagt at de holder med United. Akkurat som du sier at du holder med Real Madrid. så ajg - du sier at Real Madrid spiller fotball etter ditt hjerte, hva om Drillo ble manager der? Ville du fortsatt holdt med dem da? Da spiller de jo ikke fotball etter ditt hjerte lenger. Det blir akkurat det samma som å si at man holder med en klubb pga Beckham eller solskjær! Du skriver at Liverpool har hatt en jevnt stor og stabil supporterklubb. United har også hatt det, men de har mistet 5-600 stk etter at Beckham gikk - og sikkert enda flere etter at Glazer kom - men United sin supporterklubb er fortsatt overlegen her i Scandinavia.

---------------------------

FFK til Royal League


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340