Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 18 aug 05, 08:08

Opprinnelig postet av Holters
Du ajg, du ajg...

Du lirer av deg så mye rart her inne at det begynner å bli en vane...

Jeg har blitt oppfostret på Fredrikstad stadion av min far. Når foreldrene mine ble skilt, så var jeg med faren min på stadion de helgene jeg var hos ham. I begynnelsen var jeg selvagt mer opptatt av popcorn og is, men etter hvert ble helgene lagt til de dagene det var FFK-kamper og med årene har jeg blitt en meget ivrig FFK-supporter. Jeg husker godt plasseringen ved min fars side på ståtribunen litt til venstre for midtstreken.

Nå har det seg slik at faren min også er United-supporter... Hvorfor? Vel, noen er gamle nok til å huske den grusomme ulykken hvor United mistet et helt, godt og meget ungt lag i flyulykken. Likevel klarte United å bygge opp et nytt lag og kjempe seg tilbake blant eliten. Det står det absolutt respekt av. Og da er det rimelig naturlig at jeg også ble United-supporter gjennom min far.

Det er ikke tvil om at United fikk mange tilhengere rundt den tiden, men også i perioden på nittitallet, hvor de var veldig gode... Men jeg skal fortelle deg en liten hemmelighet ajg... AKKURAT det samme skjedde når Liverpool var gode! I tillegg faktisk også ditt Real Madrid. Det er helt naturlig.

Du påstår at du valgte Real Madrid fordi de "spilte etter ditt hjerte". Vel, United spilte og spiller etter mitt hjertet, og selv om du med overlegg overser det faktumet at jeg fortsatt er United-supporter, så endrer ikke det fakta. Jeg er ikke noe mindre United-supporter enn før. Du derimot, for deg gjelder ikke de samme argumentene som du bruker mot andre...

Og hallo... Du sier de som er United-supportere valgte laget pga hypen og ikke at "følelser har stått i sentrum". Hvor mange har konkrete følelser i sentrum for et lag i England?! 

Jeg innrømmer med glede at United var en form for erstatning og glede for breddefotballen til Fredrikstad og X antall mislykkede opprykk. Hvordan du ikke ser poenget med at jeg nå velger å følge FFK enda tettere og vie mer tid til klubben i fødebyen min fremfor et anglofilsk fotballag fatter jeg ikke. At du da setter likhetstegn med det og at jeg er en hypet medgangsupporter er utenfor min fatning.

Jeg vil påstå at det er langt mer hype å følge et hvilket som helst utenlandsk lag mer intensivt enn et lokalt lag. Faktisk mye mer hype enn den verste United-medgangsupporteren du kan oppdrive.

Så oppsummert...

1) Nei, jeg følte meg ikke truffet, men du har en grusomt nedlatende tone til alt og alle her inne. Det er "your way or no way".

2) Jeg er ikke noe mindre Unitedsupporter enn tidligere. Jeg bare velger å priortere Fredrikstad fremfor United, og FFK metter mer enn nok mitt fotballbehov når jeg i tillegg driver denne siden døgnet rundt.

Det er ikke noen større forskjell på Unitedsupportere eller noen andre. Tilstrømingen følger konjunkturer akkurat som alle andre lag og hendelser. Det er bare å se hvor "inn" det er å være FFK-supporter her i byen. Faktisk er hele den intensive engelske fotballkjærligheten her til lands en eneste stor komersiell hype.

Amen...

Ikke at jeg ønsker å bli sett som noe i nærheta av United supporter, men det faktum at du tar bladet fra munnen og svarer disse kverulerende, til tider irriterende personene her inne... Personlig gidder jeg ikke engasjere meg da de provoserer med sine usaklige og lite opplyste meninger støtt og stadig... Men det bekrefter kanskje bare min oppfatning om "ekte supportere" som litt tomme i toppen? Folk får mene hva de vil, men de får i det minste være konsekvente og stå for det de sier, ikke vingle som Hareide i sine glansdager

---------------------------

Where are you from?" "I`m a Liverpool fan from London." "Well laddie, what`s it like to be in heaven?" Bill Shankly to a Liverpool fan


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340