Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

remtan

Juniorspiller
Ble medlem: 27 aug 03
Innlegg: 185

Lagt til: 16 aug 05, 22:00
Opprinnelig postet av FFK1903
Eggen skjønte etter sesongen i fjor at vi trengte en real ryddesjau i spillerstallen. Dette var selvfølgelig ingen hyggelig jobb for Eggen, ettersom han mest sannsynlig måtte sparke ut en del spillere som han selv hadde hentet til klubben. Han trengte med andre ord en til å gjøre arbeidet for seg. Inn kom Drillo med sin ærlige holdning og fortalte spiller for spiller at de ikke kom til å få spilletid i fremtiden. Spiller for spiller forsvant etter hvert fra klubben og inn kom kvalitet i form av Kvisvik og Bjørkøy. Innen sesongslutt har vi kanskje kvittet oss med alt som er av "daukjøtt" pluss litt kvalitet og, jfr Ringberg

Drillos oppdrag er utført, Eggens plan har slått igjennom. Han har fra sidelinjen sett at stallen hans er slanket, uten at noen spillere har en vondt ord å si om han. Drillo tar støyten og har fått mye pepper av fansen etter salget av Ringberg, det er ingen som har kritisert Eggen for at han gikk så vidt jeg kan se. Eggen stod vel frem som en av de som hadde sympati med Markus.

Og når sesongen er slutt tar Eggen over igjen, blir litt som en helt på ny. Tar over og gjør alt godt igjen på en måte. Han tok et "hvileår" slik at noen andre kunne gjøre jobben han selv ikke ville ta, nemlig å luke unna spillere. 


Dette er jo ingen teori, det er jo fakta. Altså det er jo akkurat hva som har hendt :) Drillo har tatt på seg møkkajobben med å strømlinjeforme stallen for tippeligaspilling, og fått all støyen. Tviler på at det var planlagt, men uansett akkurat det som har skjedd. OG jeg tror at det har vært en helt korrekt løsning. Drillo er sansynligvis en av landets dyktigste på akkurat det.

Dette har nok vært en løsning som har vært på gang lenge. Behandlignen av Risholt, Ringerb og Sørlie, er noe Eggen har vært helt inenforstått med. Hadde han vært uenig, hadde man ikke kvittett seg med dem. Såpass pondus har Eggen.

Det funker for spillerne, det funker for klubben og det funker for supporterne.

---------------------------

Det er to suksesskriterier for å lykkes i Tippeligaen,
et god hjemmpublikum og en god hovedtrener,
FFK har begge deler.
Eggen til NRK sporten


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f