Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Abby

A-lagspiller

Ble medlem: 23 aug 04
Innlegg: 244

Lagt til: 16 aug 05, 19:17
Opprinnelig postet av Røvern
Opprinnelig postet av Abby
Begynner å få rene sekt følelsen av enkelte her. Har ikke en ekte supporter rett på egne meninger lenger eller? Man må da for mokkers få lov til å si hva man mener uten at andre skal se ned på deg og tenke mindre om deg for at du mener noe annet enn de. Ærlig talt, dette er et diskusjonsforum!



Skle litt ut denne tråden i forhold til hva jeg egentlig mente i begynnelsen.

Det jeg mente og mener fortsatt er hetsingen av egen spiller UNDER kamp. Klart man må tåle kritikk, helst kontruktiv, i etterkant av kampene når en gjør det dårlig. Det er en del av gamet med å være profersjonell fotballspiller.

Poenget jeg ville fram til var at han blir hetset samme hva han gjør, om det er bra eller dårlig. Fortsatt UNDER kampen. 
Var kanskje ikke meg du siktet til i "sekten", men fikk lyst til å svare likevel


Var ikke deg jeg mente nei.... Og er helt enig med deg. Drittslenging under kamp kan vi holde oss for gode for. I allefall høylydt. Som sagt, si det heller til personen ved siden av deg om det absolutt må ut. Men man må alikevel kunne si hva man mener på et diskusjonsforum uten at det skal bli kalt for hetsing for det. At man går til personangrep på personer i hævven er noe helt annet enn å si hva man mener om en spiller....

---------------------------

Verden trenger flere ydmyke genier. Det begynner å bli for få av oss.
Egil Olsen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f