Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 11 aug 05, 18:06
Endret: 11 aug 05, 18:07
Jeg har ikke sagt at PH skal ha noe annet enn en rådgivende myndighet i systemet. Men når det er sagt mener jeg at det å ha "et par møter" ikke er det jeg vil kalle "rådgivende myndighet".

Rådgivende myndighet får man når man får den informasjonen man trenger for å gi kvalifiserte råd, og det tviler jeg sterkt på at PH har fått.

Etter mitt syn bør PH ha et styre som reflekterer og gir uttrykk for PHs mening i saker som angår FFK på alle plan. Hvordan PH så skal instruere sitt styre om en meningsytring er et annet problem. Uansett mener jeg det er viktig at PHs styre, som jo er aktuelle i denne diskusjonen, taler PHs sak, og ikke sin egen sak.

Dernest lurer på hva jeg har gått glipp av som gjør at du sier at jeg bør sette meg inn i hvordan ting funker i FFK? Du må ikke glemme at jeg har vært leder i et av norges største idrettslag i mange år. Så idrettsorganisasjon har jeg faktisk ganske bra oversikt over. Tror ikke FFK har noen annen organisasjonsprofil enn andre toppklubber i Norge, spesielt ikke fordi man er pålagt en styringsstruktur fra NIF.

:-)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340