Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 05 aug 05, 20:03

Opprinnelig postet av stenhard
Har hørt at Brian har problemer med muskelaturen i bena. FFK er derfor usikker på om han holder. Det er tatt diverse undersøkelser av ham og det ser skummelt ut. Synes det virker som om han holder igjen på farten også nå etter at han kom tilbake. Sikkert redd for å bli skadet nå som det drøyer med forhandlingene. Ellers har jeg hørt at det ikke er noen norske klubber som skal være interessert pga dette.

Jeg tror du har helt rett her, stenhard.

Jeg mener også bestemt at West i øyeblikket kun bruker farten sin 80 % av det han egentlig er god for, sikkert på grunn av at han er redd for nye skader nå før han eventuelt forlenger med FFK.

 West på sitt beste er nesten et helt angrep alene og med både Raymon og Enerly i form, burde han komme enda bedre til sin rett. Men når det er sagt, så forstår jeg FFK, som vil se det ann i noen kamper til. Dersom West kommer opp på det samme nivået som han var på sitt beste sist år og samtidig holder seg skadefri, så bør ikke FFK vente for lenge med å skrive ny kontrakt med ham. At ikke West holder i 90 minutter synes jeg faktisk ikke er så avgjørende. La han bare løpe seg helt tom i 60-70 minutter, for nå har vi gode alternativer å sette inn.

---------------------------

FFK på toppen i 2005


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f