Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jashin

A-lagspiller
Ble medlem: 12 apr 04
Innlegg: 326

Lagt til: 27 jul 05, 17:48
Endret: 27 jul 05, 17:52
Du har ingen ting å beklage, sklitakling. Dette forumet er til for at vi skal uttrykke våre meninger og det er lov til
å være uenig.

Til denialsander : Hvorvidt en spiller deltar i spillet og forstyrrer en motstander eller ikke er selvfølgelig en vurderingsak som kan gi opphav til mange friske meningsutvekslinger :) .
I dette tilfellet mener jeg at lynspiller nr 2 på venstrekanten gjorde begge deler. I og med at han lå der ute så måtte PAC trekke ut mot siden. Han hadde 2 spillere å passe på og gjorde det eneste fornuftige. Han la seg midt i mellom de. Det førte til at spilleren i midten som mottok ballen, fikk en åpning og kunne løpe igjennom Dersom lynspiller nr 2 ikke hadde vært der så kunne PAC trukket lenger inn mot midten og da hadde det sannsynligvis ikke vært mulig å løpe igjennom og scoringen hadde kanskje aldri funnet sted. En annen ting er at lynspiller nr 2 trakk PAC med seg litt framover og det gjorde at spilleren i midten ikke var offside. Dersom denne spilleren ikke hadde vært på kanten så hadde kanskje offsidefellen fungert.

Men dette har jo bare akademisk interesse siden FFK vant likevel. Nå ser vi framover mot vikingkampen. Det kan bli en tøff affære.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340