Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 24 jul 05, 09:54
Opprinnelig postet av McPhisto
Når først emnet Plankehaugen blir nevnt vil jeg nevne et par ting for egen regning. Fram til og med fjorårssesongen vil jeg si at jeg har oppfattet Plankehaugen som en ubestridt positiv tilvekst i FFK-miljøet. Dennesesongen har dessverre melodien vært en annen. De positive kreftene har blitt krydret med en del negative/kritiske holdninger. Som jeg har forstått begynte dette med Drillos inntreden og toppet seg ved Mokkelbosts famøse foredrag for Plankehaugen.

For en del av dere har det ført til at dere er ganske negative/kritiske til Drillo eller Mokkelbost, eller begge. Dere tror og antar at disse to er på vei til å kjøre FFK på felgen. Både organisatorisk og som publikumsvennlig lag. Problemet her er at dere ikke har noen fakta på at dette stemmer, alt baserer seg på følelsesmessige og subjektive argumenter. Fakta er at FFK for første gang på veldig mange år har et lag som virker sterke nok til å ta opp kampen med den øvre delen av Tippeligaen. Alle gir inntrykk av at det er et godt miljø i klubben. Hverken Ringberg eller Risholt ga inntrykk av noe annet. De var riktig nok misfornøyd med spillestilen, men det er noe helt annet. Publikumstallet i år er på lik linje med det i fjor. Summen av dette viser at dere har et alt for svakt grunnlag til å starte så store konflikter som det nå har vært den siste tiden. Aldri har uttrykket "storm i et vannglass" vært mer riktig en her.

Dere klager over at dere ikke blir hørt som supportere. Jeg er enig i at dere skal bli hørt. Det jeg ikke er enig i, er at dere ikke blir det. For det første så baserte noen riksdekkende aviser sine artikler på at det var uro innad i klubben på det dem leste i forum bl.a. på ffksupporter. Alle andre, selv helt nye spillere, i klubben skryter av miljøet i klubben. Hele saken om sterk misnøye blant spillere er altså basert på noen supporteres rykter om det. I hvert fall ut i fra de fakta vi sitter med i dag. For det andre refererer Mokkelbost til utsagn som er blitt sagt på forumet når han blir intervjuet på ffksupporter. Så det er helt klart at det som blir sagt av supportere blir lagt merke til. Derfor er degt også viktig at dere tar ansvaret og tenker dere godt om før dere tar fram de store kanonene.

Så prøv å finne tilbake til den positive holdningen dere er kjent for. Det gjør så mye mer for klubben vi alle er interessert i at skal bli best mulig.

PS! Jeg er klar over at dem jeg retter kritikken mot ikke utgjør hele Plankehaugen og at en del ikke er tilknyttet Plankehaugen. Men jeg mener at Plankehaugen som organisasjon bør ta tak i problemet.


Helt enig i dette! Stort sett det samme som jeg påpeker i en annen tråd.
Men jeg både håper og tror at dette nå er noe som Plankehaugen tar tak i og at alle parter tar lærdom av og at man nå kun ser fremover.

---------------------------

FFK på toppen i 2005


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f