Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Stinger

Knøttespiller

Ble medlem: 04 mar 04
Innlegg: 67

Lagt til: 19 jul 05, 00:02
Synes Bjørkøy var god, en tilvekst av det gode slaget som nok vil forsterke laget, tatt i betraktning at Roger er vekk.
Kvisvik var som forventet ja, en spiller vi har manglet i laget og som er utrolig presis i alt han gjør. Endelig spiller du for oss Ray!
Toth var anonym i 1. omgang, men noterte seg for det som kunne blitt sommerens lekkerbisken deluxe i 2.omg. SYND ikke brassen gikk inn. Spilte en god 2. omg., men vi ser at han trenger noen kamper i beina før han er der. En spiller som nok vet hvor målet står.
McDonald er spennende, som Djpete påpeker. Han kom inn som en forfriskende bris og det virket som hele laget ble mer angrepsvillige etter hans inntreden. Han satt et helt klart bedre og ikke minst underholdende preg på kampen enn hva Hoås gjorde. Synes i grunn Mackie har vært strålende alle gangene jeg har sett ham.
Alexander var ok. Litt rusten i feltet, og burde stormet ut i situasjonen som førte til 1-0. Men klarte seg godt. Tror ikke han bør bli overrasket om Steinar står mot Lyn, men han beviser at han holder Tippeliga nivå, absolutt.
Og så Raio da... ÅHH så deilig at den mannen er klar igjen. Hvis vi ser bort fra tabben som kunne gitt baklengs, så skulle man ikke tro at han har vært skadet i det hele tatt. Med Bora og Raio på banen kunne selv jeg stått i mål. De ordner opp.

---------------------------

Stinger

-Supporter i alle vindretninger


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340