Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 16 jul 05, 00:15
Endret: 16 jul 05, 00:18
Nå setter jeg f... meg stopper for alt skyldig ikke skyldig snakk. Ja Marcus har skrevet under for Kamma kun fordi han skal sikre fremtiden for sin familie og seg selv. Ja det skjedde i all hastverk fordi klubben vill tjene penger.
Hvorfor Marcus måtte bytte klubb er an annen sak. Når er voksen man på 29 år sitter hjemme sammen med sin kone og gråter og er lei seg fordi han må gjøre noe han egenlig vil hels slippe da.....
Greit jeg hadde forstått alt dette om det hadde vært en annen spiller og ting hadde skjedd kun på grunn av det sportslige. Men her er det mer enn det sportslige og derfor får vi ingen kommentarer fra dem som bør helst gi disse.
Ja drillo kan nok velge og vrake og bygge nytt lag men fæan om jeg skal tillate at han (drillo) og kammeraten hannes Arve gjør slike ting 10 dager før serien starter igjen. Hvem skal fullverdig erstatte Ringberg nå ????? Jeg håper virkelig at Hoås er god som drillo vil og at Toth slår til. Men hva hvis ikke dette skjer : Jo jeg skal fortelle dere hva ........ drillo pensjonerer seg og Arve forsvinner...og vi sliter som f. for å beholde plassen. MEN ER IKKE DETTE I DET SENESTE LAGET SPØ>R JEG ???????????????????????????????????????

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.

Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.

Dinamo Zagreb


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f