Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

SuperBrann

Bedriftsspiller
Ble medlem: 05 jul 05
Innlegg: 5

Lagt til: 10 jul 05, 16:17
Endret: 10 jul 05, 16:19
Kvisvik fikk som han fortjente, en verdig avskjed som den gode fotballspilleren han er. Og for å være pirkete så sa han langt over et av de syv fjell.

Klart hjerte hans er i Brann, det er jo der han har opplevd alt med fotball. Sier selv at han ikke hadde vært den fotballspilleren han er i dag uten Brann og Bergen.

Og som han sa så ville han gi alt i kampene mot de som kjemper mot Brann, det er jo klart han vil for han skal jo vinne kamper for sin nye klubb "FFK".

Kan hende han hadde sviktet om han kom alene mot Opdal på stadion, det er jo helt naturlig. Men tror han ville gjort sitt beste for å sette den i mål.

At Raymond sier slikt skal ikke dere ta så negativt, da er dere ganske så blind. Se på det positive at han er så lojal mot sine suportere. Den gangen han sa det altså Brann sine suportere, neste gang er det deres tur om dere gjør dere fortjent til det.

Og når vi overdøver Dere på Fredrikstad Stadion så må dere gå dere selv etter i sømmene. Vi var 400 brannsuportere og dere ca 8000. Til og med på de forskjellige suporter pubene så var vi i flertall og hadde høyest stemning. Så vi får ta det når dere kommer til Bergen, vi kommer til å ta vell i mot "Super Ray" så får vi se om vi kan høre "Bønda synge" når dere er rundt 100 stykker mot 17000 bergensere, for den kampen blir garantert utsolgt. ;)

---------------------------

www.runenilsen.dk


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340