Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 24 mai 05, 16:24
Som en liten motsats til det ajg skriver over. Tror dere drillo og eggen går inn for å vinne 1-0? Jeg tror de prøver så godt de kan og vinne 4-0 hver eneste gang jeg. Og for å vinne 4-0 så må man spille godt både i forsvar og angrep. Og da er det vel greit og bygge opp en god defensiv først, for så og bygge videre på den med godt angrepsspill. Det virker ihvertfall på meg som om det er det FFK driver med.

Forresten så er det ikke bare underholdende og vinne 4-3. Jeg synes ihvertfall det er helt begredelig å slippe inn mål, og å gjøre det flere ganger i løpet av en kamp gjør meg i dårlig humør.

En annen ting jeg har lurt på. FFK og drillo blir beskyld for å spille destruktiv fotball. Hva er destruktiv fotball? Sånn jeg har forstått det så er det å ødelegge motstanderens spill. Finnes det et eneste lag i verden som ikke prøver og ødelegge motstanderens spill? Er ikke hensikten med forsvarspill og ødelegge for motstanderen? Og vil det dermed si at FFK og drillo blir anklaget for å spille godt forsvar?

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f