Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 04 mai 05, 14:09
Opprinnelig postet av keiko
Opprinnelig postet av Klokan
Klart jeg tåler kritikk men skjønner ikke hvorfor jeg får den i det heletatt. Det er 1000 mennesker på feltet. I går reiste jeg meg opp kun de gangene jeg følte at nå var det stille. I tilleg har jeg begynt med 5 minutters etter at folk har bedt meg om dette og selve sangvalget er det folk også som sto for.
du er litt for en sporet i dine sanger det er en av få tng jeg kan nevne.


Har du i det hele tatt sett på kamp på TV?? Vi bruker mange av disse sangene, og de nedover i Europa holder på mye lenger en vi gjør pr.sang. Hør etter neste gang du ser på kamp ( f.eks. PSV-Milan ), og ikke bare se blindt på kampen. Å synge sangene i kortversjoner blir bare tull. Klokan har mye mer kjennskap til dette en vårs trauste nordboere.

Men det som er irriterende på Plankehaugenfeltet er at det er så få som synger. Noen ganger har jeg på følelsen at jeg synger helt alene ( tar litt hardt i der, men...), dere skjønner hva jeg mener. Jeg skjønner ærlig talt ikke hvorfor det har blitt så dævt på Plankehaugen, vi var mye bedre på høsten enn det vi er nå. Så her må det skjerpnings til.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f