Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 02 mai 05, 09:59
Tilbake til syngingen.

Det der om å bestemme er kanskje litt for drøyt fra meg men pytt pytt.

Vi dro den i gang kun 1 gang og det var i første omgang. At jeg dro den i gang var mest fordi folk rundt meg ba meg om å gjøre dette så det er egentlig ikke jeg som har bestemt det men kun formidlet ønsket fra andre.
Og en ting til da. Og det er siste gang jeg skriver det også. At jeg står der hvor jeg står og drar i gang synginga er ikke noe jeg har bestemt selv. Som alle vet alt begynte med Nadderud i fjor og etter denne kampen ble jeg "plasert" der av "dragjengen" i Plankehaugen.
Grunnen til dette er vel at jeg har vist lyst og gløden til å få ting i gang. Det virker som om enkelte her misforstår hele oplegget og tror at jeg styrer hele greie. Skjønner ikke vitsen om å avslutte hele kritikke med "leser du dette Klokan" . Du kan stå ved siden av meg neste gang og høre hva folk vil og hvordan ting fungerer. Ved siden av dette har jeg jo spurt hvilken sang skal synges ,..... Begynner å bli sliten av å lese alt dette . Det er faktisk mange som sier til meg drit i det men jeg klarer ikke fordi jeg bryr meg om hvordan ting fungerer og hva kan gjøres for å bli bedre. ER det virkelig så ille da er det bare å ta initiativet og komme på stadion og vise seg frem. Jeg bytter gjerne plassen med folk som vil det.



---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.

Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.

Dinamo Zagreb


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340