Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 21 apr 05, 00:32
Møklegård: Har så absolut ikke fasiten, men om du leser innleggene mine så ser du at jeg presiserer at det bare er forslag til løsninger. Og når du kommer med det innlegget du kommer med virker det på meg svært nedlatende.

Nå er det faktisk sånn at PH ikke er perfekt, selv om noen tror det. Cd`n med sangene er et glimrende tiltak og bør gjentas hvert år. Kanskje til og med oftere. Men av de sangene som er der nå, er det et stort utviklingspotensiale.
Derfor bør det være mulig for oss som ikke har vært med og laget cd`n, å komme med ideer og innspill slik at vi kan bli enda litt bedre.

Men det du egentlig kritiserer er at jeg og klokan diskuterer hvordan vi kan få med hovedtribunen bedre. Jeg, og flere andre jeg har snakket med fra hovedtribunen, synes det ble brukt for sjeldent. Klokan synes det kunne bli litt ensformig med de samme sangene hele tiden. Dermed dreide debatten inn på hvordan vi kunne videreutvikle "samarbeidet" mellom tribunene. Og tro det eller ei, men det blir faktisk ikke noe bedre ved at jeg går hjem og øver på en cd.

Syngingen mellom tribunene er det folk flest synes er fantastisk på stadion. Det er den som skaper den elektriske stemningen som mange andre klubber mangler. Derfor er dette noe som bør utnyttes og videreutvikles til å bli enda bedre om vi fortsatt skal være blandt landets beste supportere.

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340