Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 22 mar 05, 16:19
Endret: 22 mar 05, 16:27
Slapp av folkens. Det er ikke verdens undergang at stian forsvinner. Stian kunne blitt en knakanes god innbytter, men ikke noe mer. Han har mangler i altfor mange aspekter i spillet sitt til å bli noe klart førstevalg i tippeligaen. Ja han er kjempegod en mot en mot et ustabilt forsvar, men dette er bare en liten del av det og være kantspiller. Han er for puslete, har dårlig mottak, Vinner ikke en ball i lufta og mangler så og si alt av taktiske og tekniske egenskaper defensivt.

Det laget trenger er en venstrekant som holder et like høyt nivå som Enerly gjør på motsatt. Nå har vi en tre - fire spillere som kan spille på venstrekanten, men ingen av dem er gode nok. Da må noen gå. Og denne gangen blir det kanskje Stian. Det er kanskje sånn at vi skulle heller sett andre spillere gå før han, men det må jo være noen som er interessert i den spilleren som må gå også. Pluss at han må være interessert selv. Det vil alltid være sånn at spillere kommer og spillere går, og det er ikke alltid sånn at vi kan velge ut den dårligste som må gå, og hente inn en forsterkning.

Nå får vi mest sannsynlig Øyvind Hoås. Jeg anser han som en bedre spiller enn Stian Johnsen, selvom han spiller på en annen plass. Klubben har altså valgt og forsterke laget med en lovendes spiss, på bekostning av andre deler av laget. Sånn jeg ser det er både Stian og Hoås andrevalg i sine posisjoner, så jeg tror klubben valgte en innbytterkvalitet fremfor en annen.
Og som drillo også har sagt; Hva skjer den dagen Marcus Ringberg blir skadet?

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340