Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 18 mar 05, 01:15
Tønsberg kampen var den første treningskampen i vinter, som vi stillte med et lag, som minnet veldig sterkt på det de fleste betrakter som en 1. ellver.

Hvorfor spillte vi da så dårlig i den kampen i forhold til kampen mot Lyn, hvor vi stillte med et B/junior lag, forsterket med et par sikre 1. lagsspillere?

Jeg tror svaret er enkelt.

De ellve som spillte kampen mot Lyn har ikke vært vesentlig skadet i vinter, har trent godt hele tiden og var sultne etter å vise seg frem mot en, på papiret, god motstander.

Mot Tønsberg var det på en måte motsatt.
Der spillte vi mot en motstander, som på papiret burde være mye dårligere enn Lyn. Og med flere av våre sentrale spillere tilbake på laget, så følte nok både vi supportere og spillerne selv at nå skulle vi virkelig vise at vi kan spille god fotball og begynne å vinne kamper igjen.
Men det er nok slik at spillere som har vært borte lenge, er redde for å få nye skader og er bla. på grunn av det, rett og slett ikke i stand til å yte i nærheten av normal standard.

Derfor kan man kanskje trekke den konklusjonen at de nest beste spillerne i øyeblikket, som ikke har vært utsatt for skader er minst like gode som "stjernene " på laget, som har vært langtidsskadet, og det er selvfølgelig bekymringsfullt.

Derfor er nok det store spørsmålet nå, med 2 treningskamper igjen og 3 uker til seriestart:

Kan Drillo klare å få Bora, Raio, Enerly, Ramberg, Brenne, Røn og West kampklare til 10. april?

Vi får bare tro, håpe og glede oss til den datoen og satse på at med 110 % innsats og tæl fra samtlige spillere, så vil vi få en god start på sesongen med seier over Lyn 10. april. :D



---------------------------

FFK på toppen i 2005


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340