Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 07 mar 05, 22:43
Endret: 07 mar 05, 22:49
Opprinnelig postet av Husgutt
jeg er sikker på at denne surmulingen ødelegger. folk som leser her en gang i blant vil tenke at alt er ræva, og ikke involvere seg så mye som ifjor. resultatet kan bli mindre folk på tribunen, mindre liv og dårlige resultater..


Snakker om å få en maurtue til å bli en pyramide (greit, en fjær til fire høns eller noe heter det vel egentlig). Tror du virkelig at de som ikke er fullt så aktive, men som leser, overhodet ikke har egne meninger om dette? Kan virke som på deg i hvert fall, at dette forumet her er kilden til hvordan supporterne tenker om FFK, er ikke sånn vettu.

Det har tross alt vært opp mot 10 000 på tribuen i fjor, jeg tviler på at så utrolig mange av dem er innom her, og hvem bryr seg egentlig? Dette er et diskusjonforum, ikke et sted hvor normene for supporterne står. Du tror kanskje FFK-forumet er det eneste hvor det snakkes i kritiske ordlag når det går dårlig? Hadde teorien din stemt så hadde det vært mange klubber i TL som hadde hatt det klissent på tribunen.

Det er kanskje en knippe på 20 folk er inne som er litt kritiske (jeg er en av de, og jeg kaller meg heller en objektiv realist enn kritisk). Hvordan disse 20 skal påvirke 10 000 (med flere, sikkert ikke de samme som går på kampene, egentlig hele byen kan vel regnes med... Det er 70 000 det) vet ikke jeg, men kanskje du har noen gode argumenter på det?

Og hva er det som får deg til å tro at alle de anonyme her inne er så veldig positive? Kanskje de er litt kritisk til det som har skjedd i det siste også? På deg så virker det som om alle kommer inn her positiv og drar herfra igjen med negative tanker.

La meg spørre deg; hvis det er slik at alle hadde vært happy her inne, hadde ikke det vært like "skadelig"? At uansett hva som skjedde så var vi positive? At vi ga dem som leste her inne falske forhåpninger? Jeg tror de fleste "anonyme" som leser her vil finne like mange fine tråder som kritiske, dette kommer sikkert i bølger. Det viser vel bare engasjement om klubben, gjør det ikke?

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340