Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

pss

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 673

Lagt til: 12 jan 05, 19:00
Opprinnelig postet av jashin
Det er ikke sikker at det nivået FFK holdt ifjor høst, er godt nok til å hevde seg på øvre halvdel i 2005. Og målet må vel være stadig å bli bedre, ikke holde samme nivå som ifjor.


At det nivået som førte FFK til andre plass på høsttabellen, og til at FFK overlevde i fjor er nok til å kjempe på øvre halvdel i år er jeg temmelig sikker på.

Man må huske på at hvis seriestart hadde vært 15 aug. så hadde vi vært på royal leagueplass per dags dato. Nå stiller vi til seriestart med det samme laget som avsluttet sist sesong. Og Berthelsen er nok ikke noe særlig dårligere en Barret. i tillegg har vi fått inn Wiig (en spennende type i betrakning av sist kamp) og nå sist Blixt.

Hadde vi hatt denne troppen til seriestart i fjor ville vi antaglivis vært godt oppe på øvre halvdel. Og tro at serien er blitt betydlig bedre siden i fjor, har jeg vanskelig for å forstille meg.

Kommer det ytterligere to solide forsterkninger har jeg troren på at vi kan kjempe om en royal league plass til året.

---------------------------

Vi mistet aldri troen - Vi har oppnådd mer en forventet år etter år, vi møtte motgang, og snudde den til seier. Pass dere Fotball Norge: "Man leker ikke med ild"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340