Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Fattern

Juniorspiller
Ble medlem: 23 aug 04
Innlegg: 96

Lagt til: 10 nov 04, 19:34
Endret: 10 nov 04, 19:48
At det blir er trenerskifte nå er helt nødvendig! Etter det som har kommet frem de siste timene, kan ikke KTE ha vært særlig motivert for en ny sesong som hovedtrener. Med et slikt utgangspunkt foran 2005 sesongen kunne det gått riktig galt. Bra at KTE innså dette. Dessuten bryter ikke KTE kontrakten med FFK, noe som ikke ville tatt seg bra ut på CV`en. AT KTE skal til RBK i fremtiden trenger jeg ikke å kommentere.

For de av dere som forventer Drillo-fotball på Stadion neste sesong tror jeg vil bli skuffet. Å være landslagstrener kontra klubbtrener er to forskjellige ting. Som landslagstrener får du ferdigformede spillere som du kan bruke i helt spesielle roller (les. Flo-pasningen). Som klubbtrener er du prisgitt de du har, og må legge opp spillestilen deretter. Den spisskompetansen som finnes i FFK er Brian W`s hurtighet. Tenk dere de mulighetene Drillo med sin gjennombruddshissige filosofi ser i det! Jeg tør påstå at Drillo med sine analytiske evner er bedre enn KTE i kampforberedelser og -ledelse. Må si at jeg i løpet av årets sesong har stilt spørsmålstegn ved KTE`s vurderinger i enkelte kamper. Tviler dessuten på om Drillo ville tatt denne jobben hvis han ikke var 100% motivert og ikke minst ser et stort potensiale i laget og klubben.
Tenk dere dessuten hvilket medietrøkk det vil bli rundt FFK i sesongforberedelsene. Nei, folks... pr i dag har vi et av landets beste trenerteam (ikke glem Ahlsen, Skaug og Knutsson).

Jeg har dessuten hørt at Drillo vil gjøre forsøk på å få Grindheim til å ikle seg rød og hvit drakt neste år.

---------------------------

... et lenke er ikke sterkere enn det svakeste ledd ...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340