Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 10 nov 04, 17:01
Endret: 10 nov 04, 17:02
Min teori er som følger:

Eggen har allerede fått beskjed om at han skal overta RBK til neste år. Han føler at det er bedre å gli sakte men sikkert bort, enn å slippe en bombe til neste år, nå blir det litt mer sannsynlig.

I tillegg vet han at om han har fått mye mediaoppmerksomhet her i byen, kommer ting til å bli enda større i Trondheim. Derfor, skulle han først få litt tid med familien, måtte det bli før han reiste til Trondheim for å ta over RBK, og dermed var tiden knapp. Nå får han det man kan kalle et hvileår, før han igjen kan trå til med full engasjement som hovedtrener i RBK.

---

Drillo skal selvfølgelig være velkommen. Han har garantert et fotballsosialt nettverk, relasjoner for å være litt enklere. Han kjenner sikkert til en god del spillere som Eggen ikke har tenkt på en gang.

På en annen side, så håper jeg ikke Drillo ødelgger helt den offensive fotballfilosofien som alltid har vært i FFK. Håper han kun gjør endringer i spillestilen og ikke velger en ny spillestil.

Det positive er jo at vi mest sannsynlig ikke kommer til å slippe inn mål neste år, he he, da er det bare å score i andre enden så har vi tre poeng...

"Tre-touch-målet" blir sikkert en hit. Keeper til en grisehøy spiss, som egentlig bare trenger å stusse ballen. Uansett hvor den lander er West der og løper den i mål.

Blir spennende å se, har alltid sett på Drillo som en litt sær type. Drillo kunne fått keeper og forsvar som ansvar, Eggen de høyere leddene, DET hadde blitt et solid lag det ;)

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340