Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 12 apr 24, 20:28

Sjelden er grugleder mer passende enn før en slik kamp. Derbymatcher byr på de beste og de verste opplevelsene. Det var jo nydelig da vi slo dem 4-1 på bortebane i 2011, en kamp som mer eller mindre meldte oss ut av nedrykksstriden det året og sørget for at de var godt syltet i den. Men etter det har det jo ikke vært spesielt hyggelig. Men det er uansett godt at vi nå er i en posisjon hvor vi ikke lenger kan være fornøyd med et hederlig tap, som sist vi møttes i cupen.

Særp har hatt en dårlig start, men det er vel ikke tvil om at de er bedre enn at de skal ligge sist i ES. Dog må de gjerne få lov å bli liggende der i hvert fall en uke til ...! 

Kampen i morgen tipper jeg blir krig. 08 har nok tatt lærdom av Brann-kampen, og vil som andre har nevnt antagelig prøve å være mer direkte enn Brann og skape trykk på oss på den måten. Duellstyrken til Maxwell kan komme godt med. Men jeg håper ikke vi blir liggende like mye bakpå som mot Brann (selv om den kampen endte bra for oss), det er ikke sunt.

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340