Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 07 apr 24, 22:12
Endret: 07 apr 24, 22:53
Endret av: madcow

Opprinnelig postet av kanogvetalt

De spilte så defensivt og kjedelig at media mente det var en trussel mot fotballens underholdningsverdi. Og dette var lenge før fotballen fikk den medieoppmerksomheten, og TV dekningen, som er i dag. 

Men klubben tok grep, og til tross for "suksess", fikk ikke treneren fortsette etter sesongen.

For å sitere KFL.no: LSK var som vanlig ikke populære hos ekspertene i Akersgata. "Målfattig og destruktiv fotball" ,"En seier kun for menigheten" var omdømmet Kanarifuglene fikk etter at gullet ble sikret takket være hele ni 1-0 seire i løpet av sesongen. Høsten 1989 klarte ikke David Hay og LSK å bli enige om de økonomiske vilkårene i en ny kontrakt og Hay gikk da av som LSKs hovedtrener 1. oktober 1989

Med "klubben tok grep" mener du; Ønsket ikke å gi David Høy høyere lønn ? og dermed havne på KVALIK til nedrykk året etter? Virkelig suksesshistorie det grepet LSK gjorde der.

 

EDIT: Vet du hva, jeg orker ikke. Beklager at jeg engasjerte meg i det du sier om Lillestrøm SportsKlubb i "gamle dager", kanogvetalt, jeg vet at du egentlig bare er ute etter å gi Thomassen sparken og at vi skal fortsette med noen du mener er en passende trener for klubben vår med dine egne kriterier. Jeg respekterer meningen din men jeg er fundamentalt uenig i så mye av poengene dine. Du er aldri fornøyd. Selv med en FANTASTISK Fischer som stopper alt som kommer oss i mot er jeg dessverre overbevist om at du likevel ikke mener at han er god nok til å stå foran Håvard Jenssen i FFK-buret.

---------------------------

"Nomen mihi Legio est, quia multi sumus."

- FFK / LFC / Østsiden -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340