Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anders Strand

Juniorspiller

Ble medlem: 19 jun 09
Innlegg: 165

Lagt til: 03 jul 23, 09:53

Ja, ingen tvil om at dette var en kjempekamp. Men hva i alle dager skal man si om det potensielle topplaget Ranheim? De hadde jo begynt sommerferien alt - det tok vel 10 minutter før Håvar fikk kjenne på ballen. De tapte stort sett alle dueller og delte generøst ut gjenvinninger gjennom 93 minutter. Vel, jeg håper det var vi som var så gode, men er nok litt reservert før Kongsvinger-kampen.

Jeg har stor sans for kanogvetalts spissformuleringer (og fotballkunnskaper), men akkurat når det gjelder Brattalid aner jeg nok et element av "confirmation bias" - man leter etter bekreftelse på det man tror/håper fra før. (Fenomenet er velkjent hos oss amatørbotanikere, vi vil jo helst at planten foran oss skal være den sjeldne arten og ikke den nesten like helt alminnelige ...) Jeg ser Jóannes som en helt grei, ærlig og hardtarbeidende OBOS-spiller med begrensede ferdigheter og en finfin dødballfot. 

Konté kan bli vårt neste skikkelige salgsobjekt hvis han forsetter å spille fotball framfor teater. Men han trenger et par år på øverste nivå i Norge først. (Legg merke til at jeg ikke sier noe om hvor han skal få den erfaringen Innocent.)

---------------------------

- Hvor var du da Rekdal tok straffa mot Brasil?
- På felt D, rad 10, plass 84.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340