Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 07 mai 23, 23:36
Endret: 07 mai 23, 23:39
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Etter dagens kamp, er det noen som mener vi ikke trenger en kursendring, som starter med ny trener, snarest?

Jeg kunne ikke unngå å legge merke til de negative kommentarene dine om Thomassen da han ble annonsert som trener for FFK ("F-B lanserer en som har vært trener på Færøyene, men det kan vel ikke være alvorlig ment?"). Det er vel ingen tvil om at du var skeptisk til ham fra starten, og det kommer også tydelig frem i dine nåværende kommentarer.

Jeg forstår at mange er frustrert over FFKs defensive spillestil, men å trekke konklusjoner om å sparke treneren basert på kun seks kamper er for tidlig. Det er også verdt å påpeke at Thomassen mangler tre offensive nøkkelspillere som fortsatt er ute med skader, og som vil kunne gi angrepsspillet et løft når de er tilbake.

Jeg synes det er litt ironisk, på grensen til komisk, at du stod på første rad og heiet på Bummen i fire sesonger tross den defensive drittfotballen han stod for med null utvikling fra sesong til sesong. Nå derimot er du forutinntatt og vil sparke Thomassen allerede etter seks kamper - til tross for at laget ligger på 4. plass - bare fordi han har Færøysk pass...?

La oss være tålmodige og gi Thomassen en sesong for å se hva han kan oppnå. Mange gode trenere har startet med å bygge et solid defensivt fundament før de utvikler det offensive spillet. Kanskje Thomassen vil overraske oss med tiden.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340