Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anders Strand

Juniorspiller

Ble medlem: 19 jun 09
Innlegg: 163

Lagt til: 06 mai 23, 10:31

Saken er vel at vi har vært en smule ufortjent heldige i de to siste kampene (med unntak av den uforståelige annuleringen mot Sulf da). Ja, vi har et godt forsvar, men den berømmelige nullen har vært sterkt truet - i begge kamper har motstanderne hatt de største sjansene. (For så vidt ikke så merkelig ettersom vi knapt har hatt sjanser i det hele tatt.)

Likeså er - som andre har påpekt - tabellplasseringen nokså flatterende. Faktisk er tabellen så jevn at man med litt overdrivelse kan si at serien begynner på nytt nå. To tap på rad og fem-seks lag raser forbi, blant dem kanskje (uæh) Moss.

Dermed er det lett å si seg enig med dem som vil ha endringer. Men hvilke? Júlíus må selvsagt spille fra start, selv om jeg ikke synes han har preget laget slik man skulle tro da han ble utnevnt til årets kjøp i OBOS. Metcalfe er jeg fremdeles kritisk til mtp kreativiteten - prøv nå endelig med Maden på hans plass. Og så er det Konté. Hvis han skal få forløst det potensialet han utvilsomt har, må han jo få spille? Ta ham heller ut igjen hvis det blir for mye rart.

Hm. Nå ble det kanskje ikke plass til Drage. Limas fysikk gjør ham vel selvskreven, trass i hans, eh, noe beskjedne scoringsstatistikk.

Kamptipset må jo bli 1-0. Scoring ved Björkström.

Skeid er selvsagt en hyperfarlig motstander. For spesielt interesserte er det verdt å kjøpe Aftenposten i dag for å lese om millionarven klubben har fått fra Leif (Porno-)Hagen. 40 millioner gjør utvilsomt en viss forskjell for en OBOS-klubb, og som vi gamle halvlatinere sier: Pecunia non olet.

---------------------------

- Hvor var du da Rekdal tok straffa mot Brasil?
- På felt D, rad 10, plass 84.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340