Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 03 mai 23, 12:07

Nå kommer kampene tett og neste motstander er allerede i dag med Bryne på motsatt banehalvdel. Det blir også årets første kamp på gress for FFK mot et lag som er ubeseiret på hjemmebane etter seier mot Kongsvinger og uavgjort mot Start. Det er ingen grunn til å spå annet enn en ny tett, jevnspilt og hard Obos-kamp. Med Abel Stensrud på topp vil Bryne alltid være farlig fremover, men med sju innslupne på fire kamper bør dette også være et lag det skal være mulig å skape sjanser på og forhåpentligvis score et mål eller to.

Nå som vi går inn i det tette mai-programmet, kan det åpne seg muligheter for noen endringer i laget, selv om Mikkjal Thomassen til nå har vist stor tillit til en kjernegruppe hvor det skal en del til for å komme inn i startoppstillingen. Thomas Drage hadde en svak forestilling i den "frie spissrollen" mot Sandnes Ulf etter å ha vært veldig god mot Mjøndalen. Bjartalid hadde et nytt spennende innhopp, men er neppe klar for å starte. Klar for å starte er nok heller ikke Kjelsrud Johansen, og det er vanskelig å tenke hvordan Thomassen nå rangerer Alba. For meg er det den andre spissplassen, altså den som skal spille ved siden av/rett bak Lucas Lima, som er det største spørsmålet. Konte er jo også kandidat. 

Ellers er det ikke utenkelig med Stray Molde inn for Tage Johansen. På midten er jeg ganske sikker på at Thomassen fortsetter med samme trio, men det kan nærme seg et bytte på én av de to indreløperne. Jeg spår at han fortsetter med Åsheim/Metcalfe borte mot Bryne, men at det blir et bygge til hjemmekampen mot Skeid (med Drage inn for Metcalfe, selvsagt litt avhengig av prestasjoner i dagens kamp). 

Resultattips: FFK vinner med 2-1.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340