Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 28 apr 23, 07:57

Vi går inn i fjerde serierunde med sju poeng i bagasjen, noe de fleste av oss vil kunne være enig om er en (veldig) god seriestart. Med søndagens kamp går vi videre inn i en travel periode med hektisk kampprogram (tre kamper på én uke) og mange poengs skal deles ut. Her gjelder det å holde kvaliteten oppe, og kanskje får vi allerede godt bruk for en bred og jevn stall. 

Jeg tror uansett ikke på mange endringer i laget fra Mjøndalen inn mot Sandnes Ulf, og mest sannsynlig ingen overhodet. Samtidig kan det ikke utelukkes at Thomassen har et ess i ermet etter å ha analysert Sandnes-laget, men det var i hvert fall ingen som spilte seg ut av laget på Consto Arena forrige helg. Én som derimot fort kan spille seg inn på laget er Joannes Bjartalid som så overraskende skarp ut i sine første 25 minutter. Men vil tro at han er noen kamper unna å være aktuell fra start. Drage i en fri rolle i leddet mellom midtbanetreeren og Lucas Lima, var ganske enkelt en suksess sist, og det er mulig den kan gjentas mot et Sandnes Ulf-lag som nok er et nivå opp i kvalitet fra MIF. Med Bjarne Berntsen på trenerbenken har de også en slu, taktisk dyktig og erfaren trener for Thomassen å bryne seg på. Han kommer garantert ikke til å instruere spillerne til å servere høye innlegg sentralt som Nielsen & co. kan stange ut som Mjøndalen merkelig nok gjorde, men identifisere de faktiske defensive svakhetene i FFK som særlig knytter seg til når tempoet blir høyt langs bakken og om det blir bakrom de kan spille direkte inn bak. Vi ønsker helst ikke å sende stopperne våre for ofte ut på løpeturer mot mer temposterke offensive Sandnes-spillere.

Det blir i det hele tatt veldig spennende å se hvordan FFK angriper denne kampen, men mest sannsynlig blir det i kontrollerte former man ønsker å styre kampen. Videre blir det selvsagt avgjørende at man skaper sjanser, og at disse faktisk omsettes til mål. Vi kan ikke forvente å vinne hver gang om vi fortsetter å være like ineffektive foran mål som mot Mjøndalen. Forhåpentligvis er dette kampen hvor Lucas Lima får nettkjenning. 

Hvilke forventninger har folk til kampen og laguttak? Og hvordan blir rammen rundt kampen / antall tilskuere? Dessverre er jeg selv bortreist (langhelg) og dessverre neppe alene om det.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f