Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5399

Lagt til: 23 apr 23, 17:20

Mjøndalen har ikke hatt noen god start på sesongen med 2-0 tap mot Kongsvinger og 0-0 mot Åsane. Null mål og knapt med sjanser er vel noe som bør passe et kynisk FFK-lag. Fem sjanser til Mjøndalen og 12 sjanser mot på to kamper er ikke spesielt imponerende, så vi burde ha muligheter til å pynte på statistikken vi har på Consto Arena. En seier har vi der de siste åra og den kom så langt tilbake som i 2010. Vi vant 5-2 i en syk kamp hvor Gamboa fikk rødt kort og Ramberg scoret etter å ha skutt under en offsideplassert liggende Vidar Martinsen. Veldig rart at det målet i det hele tatt ble godkjent.

Når Thomassens sier at vi leverer på 30% i kampen mot Moss må det nesten bli forandringer på laget. Regner ikke med at Alba blir droppet, men det burde han etter det han leverte sist. Midten bør nok også endres på, men det hinter F-B sterkt om at kommer til å skje med Metcalfe ned i forsvaret og Drage inn på midten.

Og som du sier, så må vel Skaret tenke sitt om framtiden hans i klubben når han tydligvis er syvende(?) valg på stopperplass, men hvis Maden ikke får noe spilletid i morgen, så tror jeg nok også han begynner å tenke litt. 

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340