Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Sørsia

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 22
Innlegg: 272

Lagt til: 23 okt 22, 17:38

Opprinnelig postet av madcow

Jeg har noe negativt og noe positivt etter gårsdagen. I god stil så starter jeg med det negative først:

- Plankehaugen / Supras / Yngre Bølgen Fredrikstad / Sørsia har sesongens desidert beste kamp å kunne vise seg frem på, både lydmessig og visuelt men kjører lite TIFO, kjører noe røyk (som av alle ting er oransj. Jeg kan forstå at man kanskje ikke ønsker rød/hvit med Brann... men man viker ikke på hjemmebane når det kommer til farger). Det er dessverre årets svakeste lydmessig, det gjør meg lei meg. Mye fordi markedsføringen rundt kampen har gitt meg inntrykk av at det satses. Det blir jo bare tydeligere at den interne konflikten i supportermiljøet må ryddes i.

Jeg kan forstå at det virker frustrende å se at supportermiljøet ligger nede med brukket rygg og blir overkjørt av andre lydhøre bortefølger. Men dette må bygges opp igjen, sakte men sikkert. Engasjementet innad må begynne å blomstre igjen før folk har motivasjonen til å dra alle andre rundt. 

For tro meg, det er noen få stakkarslige sjeler som fortsatt har et brennende engasjement for å skape et yrende supporterliv igjen, men de har en nesten umulig oppgave når engasjement rundt er såpass bånn i bøtta. Bare ta dette med tifo for eksempel. Plankehaugen stilte med stoff, maling og lokale, men ingen krefter. Det var visstnok 3-4 av YBF som mekket hele tifoen på en uke. Så ut ifra lite ressurser synes jeg ikke resultatet ble så dårlig.
Samme gjengen prøver også så godt de kan på å kjøre på med sang på feltet, men det er fryktelig demotiverende når ingen responderer. Tro meg, jeg snakker om erfaring der som trofast sesongkortholder på Sørsia selv.

Oransje røyk skal rett og slett være på grunn av at vedkommende som hadde det med seg ikke fikk tak i en annen farge på kort varsel. Og heller litt visuell røyk enn ingenting. For Brann kom jo med sitt arsenal.

Nå var jeg dessverre ikke selv på kampen i går pga jobb, men utifra høydepunktene ser jeg på feltet at det blir gjort et ærlig forsøk. Bedre at det var noe liv enn helt tyst.

Så hjelper det ikke at sesongen har vært tung både sportslig og de interne konfliktene. Spe på med litt forskjellsbehandling med utestengelser i tillegg i år så kommer det til å ta tid før folk synes det blir gøy å dra på Stadion igjen.

 

For å oppsummere. Det var kanskje ikke all verden i går, men vi er totalt avhengige av at alle hjelper hverandre til å bygge opp kulturen igjen. Hjelper i hvert fall ikke å være kritiske på nettet, for da kan det være spikeren i kista for de få som orker nå. Så skal jeg presiere at innlegget ditt er konstruktivt Madcow. Jeg snakker mer til de ullhuene som er kjipe på Facebook i alle disse gruppene.

---------------------------

Tribunekultur


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340