Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 04 okt 22, 23:37

Opprinnelig postet av Erikk

Jørn Andersen er jo ikke tilgjengelig og jeg tviler på at han ønsker å gå til FFK.

Men hva vi skal gjøre er et godt spørmål, skal vi prøve å finne et "stort navn" og kjøpe inn "forsterkninger som skal rett inn" og "målgarantister" for penger vi ikke har? 

Nok også mitt inntrykk at Jørn Andersen ikke lenger er interessert i FFK. Uten at jeg vet noe mer om det. 

Jeg forstår jo også, at da FFK og Høgmo skilte veier, sportslig sett alt for tidlig, hadde det mye med Høgmos markedsverdi/ lønn å gjøre. Men jeg tror fortsatt, at hvis FFK hadde funnet en vei omkring det og klart å beholde Høgmo, ville FFK allerede denne sesongen ha vært i Eliteserien, og hatt inntekter som forsvarte lønnen til en topptrener. 

Jeg tror ikke det hadde vært nødvendig, som du sier, å "kjøpe inn "forsterkninger som skal rett inn" og "målgarantister" for penger vi ikke har". Jeg tror, for nå å fortsette å bruke Høgmo som eksempel, at en topptrener som ham for det første hadde betydd en stor forskjell for hvilke spillere som hadde vært aktuelle og interesserte. Dels har Høgmo (blant så mye annet) evne til å spotte de rette spillere, dels å lokke dem til seg fordi gode spillere naturlig nok ønsker å å spille under en topptrener, og ikke minst, mulighet til å gjøre spillerne bedre ved ganske enkelt (ja forstå meg rett her) å trene spillerne bedre. 

Høgmo, eller en annen trener på hans nivå, trenger ikke at klubben kjøper inn målgarantister, sånne trenere utvikler selv spillerne, og laget.

Mens en trener som ikke klarer å gjøre den minste justering på en strategi som ikke fungerer, eller som kun får et halvt år på seg innen han blir sparket for mangel på umiddelbar suksess, vil aldri klare å utvikle spillerne på den måten. Eller tiltrekke seg annet enn skadevrak. 

Så i korthet, FFK trenger en topptrener, og så vil resten årne sæ. Så "enkelt" tror jeg det er. 

Når det gjelder FFKs valg av Klæboe, så håper jeg det ikke bare er en enkel løsning, men er basert på en nøktern og grundig vurdering av hans potensiale som hovedtrener, og at det betyr at han får en reell mulighet til å vokse i rollen. Det vil han nok trenge, med all respekt.  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340