Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 04 okt 22, 01:10

Om dette er riktig valg får tiden vise. 

Jeg tror fortsatt FFK trenger en trener av Høgmos format. Bummen viste seg å være for lett, og hadde til sist bare ett mantra: "jeg tror på det jeg gjør", selv om det over tid var åpenbart at det var ett eller annet som ikke fungerte. Vitner om at presset ble for stort, det ble for vanskelig å innse at det var noe som måtte justeres. Og da går det ikke. Men Bummen hadde da heller ingen erfaring som trener på høyt nivå, og det er hva FFK må ha. Fordi presset og forventningene, entusiasmen og engasjementet omkring denne klubben alltid vil være veldig høyt. På en sånn skute trengs en kaptein som har solid pondus, en som står stødig på egne ben når det stormer, uten å behøve å binde seg selv fast til masten, som Bummen endte opp med å gjøre. 

Apropos Høgmo, hva gjør han om dagen? 

https://www.nrk.no/sport/per-mathias-hogmo-blir-genierklaert-i-sverige-_-naerme-sensasjon-med-hacken-1.16124215 

Å ja, nettopp. Godt han forsvant, før han rakk å lykkes med noe i FFK. Det var på nære på.  

Jeg synes forresten å huske at at da Høgmo sluttet i FFK, ble det sagt no om at han ville gi seg som fotballtrener. Men jeg husker helt sikkert feil. 

Til trådstarters spørsmål, jeg tror det er alt for sent for FFK å gjøre noe riktig nå. De gjorde noe veldig riktig den gang de ansatte Høgmo, siden da har de svevd på det.

FFK rykker nok ikke ned i postnord før til neste år, og det er nok alt man kan forvente.

Med mindre Klæboe viser seg å være den nesten ferdigslepne diamant FFK synes å jakte endeløst på, så blir han sparket innen neste sommer, og så fortsetter nedturen derfra.  

Hvis ikke FFK da finner en trener med den erfaring, pondus og kompetanse som skal til, og kanskje også en som har en lokal tilhørighet. En som er fra byn. En som har spilt for FFK, som har vunnet noe med FFK, som senere har markert seg internasjonalt, som har erfaring som trener både fra høyt klubbnivå og landslag. Men det er klart, en sånn type finnes jo ikke. Hvem i all verden skulle det ha vært?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340