Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5519

Lagt til: 13 sep 22, 08:25
Endret: 13 sep 22, 08:26
Endret av: kanogvetalt

Synes dette er helt høl i hue, og enda verre når det virker som han ikke skal erstattes. 

Denne sesongen leverer vi under pari i poengfangsten, men vi valgte å gå for noen unggutter på stopperplkass fremfor rutine, kapteinen og toppscoreren (når ha spiller) har vært skadet. En annen av våre beste spillere (Aukland) har vært skadet. Spesielt de siste kampene har det vært dårlig, og det har selvfølgelig ingenting med at vi solgte kanskje vår beste spiller i Hadsic (i alle fall den eneste andre klubber har vært ute etter) og at Mads Nilsen har vært ute med skade.

Og alt dette med en meget tynn stall. Vi så f.eks et eksempel på det på søndag, når Sulf setter inn rutinerte Land Landu, og vi setter inn en 18 åring fra Kråkerøy (som sikkert kan bli en bidragsyter i Obos en dag).

Nei, ingenting av det ovennevnte er nok relevant for resultatene, så da sparker vi treneren. Han må jo være ubrukelig. At han tok oss opp fra Postnord, og til kvalik i fjor, det har vi lagt i demens skuffen.

 

Kokkos klubben FFK rider igjen. Veien til å bli tatt seriøst ble enda litt lenger. Er det rart vi sliter i sponsormarkedet?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340