Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 11 sep 22, 22:23

Er blitt apatisk. Det her så man konturene relativt tidlig av i sesongen. Heier (på fotballmagasinet podkast) avfeier det glatt. Og du kan fint si at det er riktig, for det var muligens det da jeg først sendte inn spørsmål. Publikum uteblir. Lite handling. Utestengelser av supportere som tydeligvis rammer "de unge". Det er MYE motgang om dagen.

at Bummen avfeier at samtalen med Solberg om spilletid var av noen størrelse når Solberg peker på psykiske ved den dårligste straffen han har gjort i hele sin karriere, gjør meg ikke mindre oppgitt.

Jeg ringte samboeren på vei hjem i dag (relativ lang vei hjem), fortalte henne at FFK tapte ikke uventet i de 94 minutt. Hun kommenterte at jeg var så ukarakteristisk positiv til å være en samtale rett etter et tap. Er mulig hun har rett i det. Tryggeste oddsen du får om dagen i fotball er FFK-tap. Så det er kanskje ikke så rart? Og alle ord er; "bra intensitet på trening. Må være bedre".

PS. Har lang erfaring med flere verter på Fredrikstad stadion, det er selvfølgelig uakseptabelt med trusler, men noen av de klarer å hisse på seg hva som helst. De går inn for å være "storeslem" og feilvurderer fullstendig trusselbildet. Om dette kommer fra Soneleder, Arrangementansvarlig eller Sikkerhetsansvarlig er jeg neimen ikke sikker på men jeg utelukker ikke at det å reise supportermiljøet i den byen her til et anstendig nivå igjen blir særdeles vanskelig uten flere seiere, både på banen og i organisasjonen.

... jada "med og motgang",  men vær realistisk. Det er ikke noe å diskutere engang. Supportere flest kommer ved medgang.

---------------------------

"Nomen mihi Legio est, quia multi sumus."

- FFK / LFC / Østsiden -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340