Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anders Strand

Juniorspiller

Ble medlem: 19 jun 09
Innlegg: 165

Lagt til: 28 aug 22, 15:54

Hmja. Euforien var stor etter kampen i går, vi gamlinger fra Ski gikk fullstendig av skaftet og feiret på hjemveien med en is på Solgård. Men etter at festrusen har lagt seg, kommer det noen nøkterne ettertanker:

For all del, det var en flott og fortjent seier, og laget framsto sånn ca to lysår lenger framme enn det som virret rundt på Ekeberg for noen dager siden. Det ble en behagelig luke nedover, særlig siden S/B-keeperen var så velvillig at han lot seg vise ut etter et kvarter. (Nå mindre risiko for mitt ultimate mareritt: at vi skal møte Moss i nedrykkskvalik.) Men vi møtte altså et Sogndal som riktignok lå (og ligger) langt foran oss, men som også er inne i en periode med mange tap og defensive sammenbrudd av typen 0-4 og 0-6, så det er litt tidlig å annonsere den store oppturen.

Jeg har stor respekt for Bummen og prosjektet hans. Jeg steiler likevel litt når han sier at han har stolt 100% på det han driver med, aldri vært i tvil osv. Når et lag har tatt ett enslig poeng på seks kamper, er det vel fornuftig om man stanser opp og lurer litt på om man er på riktig kurs? Overbevisningen virker i overkant idealistisk ("naiv" er et annet ord som kanskje kan brukes) i en verden der man stadig møter store doser realisme.

Nå har han vel kanskje i all stillhet justert seg litt. Det kan sies en del om å få inn en ny, ung midtstopper mtp hva slags signal det sender til våre egne. Men at det vil betale seg poengmessig, er jeg ikke veldig i tvil om. (Og Brage ligner da et kupp -?)

Så er det Solberg. Han passer åpenbart ikke inn i Bummens visjon: Han er ikke ung, han spiller ikke veldig underholdende fotball (sant å si er han usynlig i lange tider om gangen), han er ikke av de sterkeste i presspillet. Men det er da likevel litt spesielt å sette lagets klare toppscorer på benken i kamp etter kamp? Heldigvis seiret realismen i går og han kom inn.

Jeg håper Bummens idealplaner moderert med et par spiseskjeer realisme fungerer bedre heretter. For det er klart: Dette unge laget kan nesten ikke unngå å bli atskillig bedre neste år. Men det skal helst skje i OBOS.

---------------------------

- Hvor var du da Rekdal tok straffa mot Brasil?
- På felt D, rad 10, plass 84.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340