Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 23 aug 22, 22:54

Men har ikke supportermiljøet noen "offisielle" kontakter inn mot klubben som kan kommunisere dette slik at klubben skjønner hva det faktiske problemet er? Dersom en eller et fåtall personer faktisk sprer rasisme og generell uhygge på feltet så burde jo klubben snu alle steiner for å se hvilke muligheter de har for å sanksjonere disse uten at det blir en "one size fits all"-løsning som også straffer folk som ikke har gjort noe slikt.

Så kan man jo også spørre seg hvordan en nynazist (ref omtalt Rudolf-tatovering) kan trives blant så mange mennesker som ikke tenker som vedkommende. Kanskje man skulle oppfordre folk til å gå med Celtic-drakt (nb, ikke noe IRA-greier) til vedkommende fikk nok og tok med seg UDA/UFF-effektene sine et annet sted, f. eks. til Glasgow eller enda bedre Belfast?

Ellers er det jo ikke noe ukjent fenomen med folk som provoserer akkurat så mye de kan innenfor gjeldende regler, så de ikke kan straffes, men likevel oppnår det de ønsker (oppmerksomhet, og skape trøbbel). Det beste vil jo selvsagt være om "vanlige" syngende supportere ble mange nok til at eventuelle trøbbelmakere kunne ignoreres.

 

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340