Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anders Strand

Juniorspiller

Ble medlem: 19 jun 09
Innlegg: 164

Lagt til: 01 aug 22, 21:07

 

 

F-B melder altså i dag at Adnan Hadzic er på vei til danske Sønderjyske på andre nivå i Danmark. Det rapporteres om en sum på kr 2.2 millioner, med klausuler som kan gi mer penger i FFK-kassa dersom Hadzic blir en hit. Noen tanker om dette?

[/quote]

 

Ja da, mange tanker om dette. En klubb som pr dags dato er sånn ca nr 26 i Norge, kan sevsagt ikke la en sånn anledning gå fra seg. Tvert imot, det er akkurat på den måte klubben skal drives iflg Heier: Kjøpe unge, lovende spillere, utvikle dem og la dem gå videre når det blir aktuelt.

Så dette er bra for klubben FFK. Dessverre er det ikke fullt så bra for laget FFK og det lille som måtte være igjen av entusiasme i byen. Det må jo inn minst en ny midtbanespiller, helst enda en ung og lovende, men han blir vel neppe klar på sekundet og skal i alle fall venne seg til lagkamerater og spillestil. Det blir tynt en stund, er jeg redd. Lindström er langt unna formen han hadde for et par år siden (og er dessuten et gult kort vandrende på to bein).

Det lureste er antagelig som andre foreslår å bruke unggutta mye i høst i håp om at de utvikler seg. Men det betyr nok at sluttplasseringen blir sånn rundt 10-11-12 - med gapende tomme tribuner. Likevel er det riktig på lang sikt ... bare at suksess på lang sikt i fotball dessverre til en viss grad er avhengig av mild suksess på kort sikt, hvis man ikke skal miste grepet på publikum og sponsorer, jf kommentarfeltmaset fra folk som ikke skal fornye sesongkortet osv (selv om de nok har stått der og sunget "i gode og onde dager").

Det er vel bare å håpe at den langsiktige satsingen lykkes (og nei, det finnes trolig ikke noe alternativ). Samt at det gamle ordtaket er aldeles feil: "Mens gresset gror, dør kua".

 

---------------------------

- Hvor var du da Rekdal tok straffa mot Brasil?
- På felt D, rad 10, plass 84.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340