Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4688

Lagt til: 07 jun 22, 22:56

I begge kampene hadde vi en lengre periode i 2. omgang hvor vi ble presset, men man kommer langt med oppofrende spill i egen 16-meter. Sverige kom jo bare til et par veldig store sjanser, stort sett måtte de jo nøye seg med cornere og innkast gjennom hele den lange perioden hvor de presset. 1-2-målet kom jo ikke etter vedvarende press heller, men etter det ble det jo litt hektisk slik det alltid blir på slutten når det bare skiller ett mål.

Spent på hvordan laget blir seende ut mot Slovenia, om Ståle satser på å hvile noen nøkkelspillere til Sverige-kampen på søndag kan det fort bli jevnt. Ønskedrømmen er vel at vi starter med et nær toppet lag og avgjør kampen til pause slik at Braut og noen til kan hviles i 2. omgang, men det våger jeg ikke tro på.

Uansett: To seire på bortebane mot bedre rangerte lag, i kamper som betyr noe - når skjedde det sist? Har det noen gang skjedd? Selv på 90-tallet slet vi med å få med oss noe fra bortekamper mot gode lag. Kvaliken til USA-VM for eksempel, da vant vi kun to bortekamper (San Marino og Polen). I kvaliken til 96-EM røk vi jo mot både Nederland og Tsjekkia, og i de to neste kvalifiseringene (98 og 2000) var vi jo det høyest rangerte laget i gruppa. Slik sett har jo Ståles landslag brutt en barriere.

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340