Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Sørsia

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 22
Innlegg: 272

Lagt til: 01 mai 22, 23:03

Lørdag 30 april 2022
Norsk Tipping-ligaen avdeling 4
Mandalskameratene - FFK2
5-4

Mål:
Mandalskameratene
Sebastian Høksaas Gabrielsen (4)
Simon Valand (8, 90+4)
Nikolai Aas (30)
Peder Dovland (88 - straffe)

FFK2:
Filip Alexandersen Stensland (14 - straffe, 86)
Marcus Solhaug Wenneberg (27)
Kingsley Innocent (47)

Rekruttene tok den lange turen til Mandal i går lørdag for det fjerde oppgjøret i ligaen mot Mandalskameratene. Og dette var litt av en kamp! Gutta starter veldig dårlig og får to i ræva før 10 minutter er spilt. FFK får en straffe og reduserer i det 14 spilleminutt, før de også klarer å utligne rett før halvtimen. MK tar igjen ledelsen etter rundt en halvtime.

I andre omgang starter FFK klart best og utligner ganske tidlig med Kingsley som målscorer. Hans første scoring for FFK! Resten av omgangen er veldig jevnspilt etter dette, men FFK2 har tatt mer grepet av kampen. De klarer også å ta ledelsen på slutten av kampen med tomålsscorer Filip Stensland. 

Men, MK trykker på rett etterpå og får en straffe som er veldig 50/50 å blåse på. Den straffen setter de og fortsetter kjøret på en ny scoring. FFK virker skuffa og resignerte og er ufokuserte på overtid, noe som resulterer til at MK klarer å ta ledelsen på overtid av overtiden og også seieren. Utroligg bittert!

Her hadde gutta fortjent å få med seg noen poeng. Bortsett fra de første ti minuttene og de siste minuttene etter scoringen der FFK tok ledelsen, så spilte de veldig bra og dominerte mot MK på eget NATURgress!

Som sagt, utrolig bittert, men håper gutta fikk god læring i dette. Denne divisjonen blir nok ikke bare bare. Her må man være fokuserte i 90 minutter.

---------------------------

Tribunekultur


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340