Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 22 apr 22, 11:38

Vanvittig gøy kamp, har sett høydepunktene sikkert hundre ganger, bare av ren glede. Ekstremt god kok på Sørsia også, for en gjeng.

Rent sportslig synes jeg det var en veldig interessant, om ikke ekstremt underholdende kamp. Mye trekk mottrekk og store taktiske variasjoner i løpet av kampen. Man kan si hva man vil om at det ble spennende på slutten og at Start presset, men vi holdt nullen, og trenerteamet oppnådde dermed det de ønsket ved å legge om til fembackslinje siste del av kampen. Ellers var Nielsen et monster, fy salte for en spiller vi har der. 

Ellers ble det snakket mye om Love rundt omkring på Stadion, har også hørt enkelte i podkast har tatt til orde for at han bør starte foran Solberg. Jeg stusser litt på denne enorme elsken mange supportere har lagt på Love. Det kommer sikkert av at han alltid ser frisk ut og skaper liv og røre. Men om vi sammenligner med Solberg så skaper jo ikke Love målpoeng. Jeg liker Love, men at en som *nesten* skaper målpoeng i hver kamp skal danke ut en som produserer målpoeng i nærmest hver kamp, er for meg uforståelig. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340