Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 11 apr 22, 17:46
Endret: 11 apr 22, 17:58
Endret av: ey1984

Hvor får folk egentlig det fra at Nielsen er rufsete, nonchalant eller rotete? Jeg sitter med en oppfatning av at dette er noe som var sant en periode, men mener han har vært ekstremt god fra litt ute i forrige sesong. Få feil, stabiliteten selv. Skulle likt å se statistikk på antall avklaringer og dueller vunnet, er rimelig trygg på at Nielsen er topp 5 i ligaen, noe som har vært en ekstremt viktig faktor for de gode resultatene. Nielsen var rufsete og rotete, særlig de første årene i PostNord, og noe i starten av forrige sesong, men ser veldig lite av dette nå. Hvilke konkrete situasjoner tenker dere på som konstant omtaler Nielsen som rotete? 

Når det gjelder forsvaret så synes jeg de første to kampene har vært preget av særlig to ting.

1. Backene har vært under pari, særlig defensivt. I går så vi veldig mye bedre ut når Molde kom inn på høyrebacken, og jeg forventer at både Molde og Aukland tar backplassene rimelig kjapt når de er i stand til det.

2. Tage har prestert varierende. I begge kampene har han misset markering, se feks andre målet mot Grorud i går. Dette er imidlertid ikke det samme som at han er dårlig, ikke vil bli veldig god, eller at han ikke bør starte. Som Fagermo sa i forbindelse med valget av Klaesson på keeperplass, så betaler man for utvikling i form av poeng. Det samme må man regne med at også gjelder for midtstoppere, og det å satse på Tage er tøft, og så får vi heller bare akseptere at han av og til presterer litt varierende. Det kan dessuten være fordelaktig å gi ham tid til å bli tryggere, og mer kjent i rollen. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340