Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 30 nov 21, 09:12

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Min enkle, overfladiske analyse er som tidligere nevnt, at FFK klarte seg utmerket frem til 7-8 av de beste spillerne gikk ut med skader, og så kom man aldri riktig i gang igjen etter det. Det har med andre ord ikke vært riktig strategi å starte sesongen i 100 og håpe at det skulle holde. Det holdt kun en halv sesong, og i andre halvdel av sesongen har FFK på ingen måte lignet et lag som hører hjemme i eliterserien. 

Jeg tviler sterkt på at laget hadde strategien "vi skal gå ut i hundre og satse alt på å vinne de første kampene for så å dabbe av utover i sesongen sånn at vi ikke røkkær opp likavæl".

Solberg sa det fint tidlig i sesongen når suksessen ble påtalt, og det ble referert til sportsplanen som sa at vi skulle opp først i 2022: "Skal vi begynne å tape kamper, da, eller?".

Jeg tror sesongutviklinga er et produkt av en lang, lang rekke faktorer, nøkkelspillere som var ute i perioder er helt klart en medvirkende faktor, spesielt avbrekket til Kjelsrud. Jeg syns det virka som om press-spillet vårt var et helt annet når Kjelsrud var på banen.

En annen er at våre motstandere ikke forsøkte (jmf KFUM) å spille seg gjennom presset vårt, men begynt å pole over. Det igjen satt fokus på at vi er skrekkelig dårlige på andrebaler, og motstander fikk flytta opp spillet sitt ofte, og i god posisjon.

Og nok en faktor: Jeg tror vi forsøkte å legge om til en mer kynisk spillestil, og dette passa ikke vår fotballidentitet, filosofi og innstilling i det hele tatt. Når vi nå har fasit tenker jeg at vi like godt kunne holdt på vår egen spillestil helt kompromissløst, for resultatet hadde høyst sannsynlig IKKE blitt noe verre enn det har blitt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340