Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 04 nov 21, 00:13

La oss for et øyeblikk se maksimalt optimistisk på situasjonen. FFK er seks poeng bak direkte opprykk med ni poeng igjen å kjempe om. Dette er ikke avgjort ennå. FFK har alle muligheter til å vinne de siste tre kampene. En solid kamp med for eksempel 3-0 mot Aalesund, og så er vi kun tre poeng bak dem og har omtrent utjevnet målforskjellen. Da ligger presset på dem. To uavgjorte eller ett tap for AaFK, og FFK kan gå forbi på målstreken. Jerv er også med i innspurten, men hvis de fortsetter å spille like mye uavgjort som i det siste, holder ikke det.

Nåvel, optimismen henger i en tynn tråd. Men man kan si det er nok til at det all grunn til å kjempe til det siste. De andre lagene kan også snuble under press. 

Alternativt skulle FFK akseptere at de ikke klarer direkte opprykk, og allerede nå tenke strategisk mot kvalikkampene, så man kan stille med et best mulig mannskap, så skadefrie og med så mye overskudd som mulig. Det ER jo faktisk lov å tenke litt mer enn én kamp av gangen, i blant. I kvaliken vil det handle mye om hvem som har mest krefter igjen på tampen av en lang sesong.

Men jeg synes primært det riktige er å gi alt man har så lenge spillet er åpent. Og det er det fortsatt.  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340